Blic Žena, 30.01.2012.

Podeli recept:U ovonedeljnom broju časopisa Blic Žena, u rubrici „U srcu žene“, objavljen je tekst o meni i po prvi put možete da vidite moju porodicu na okupu. Ovog puta su mi dali podršku i u štampanim medijima 😀

Još jednom se zahvaljujem Sandri Subotin Čobanin koja je napisala tekst.Pogledajte slične recepte:

Podeli recept:
Oznake: ,

Komentari 19 Odgovori

Vaše Informacije

 1. Divno! Nadam se ovaj casopis moze kupiti u Sarajevu:-) Cestitam na jos jednom uspjehu!

 2. Minja, moram da Vas ispravim,odnosno ovaj naslov u novinama.Vaše torte ne pravi samo Srbij.Vi ste osvojili kuhinje domaćica i Bosne i cjeloga svijeta.I moram ti se zahvaliti sto nisi škrta i svoje umijeće djeliš sa mladim i neiskusnim mamama i domaćicama.Puno ti hvala.

 3. Bravo, ti to zasluzujes! Ponosimo se tobom! Nesebicno delis recepte i savete! Hvala puno!
  Mnogo toga sam naucila iako sam puno starija.

 4. Kao sto rece Mirela , ne samo Srbija nego i sire .Hvala vasoj majci sto vas rodi takvu divnu u nesebicnu:) veliki pozdrav!!

 5. Svaka cast Minja,zasluzujete mnogo vise od ovoga jer takva nesebicnost u danasnje vreme je retkost.HVALA sto si ulepsala i nase trpeze :)))))))))

 6. Vashite torti (i pogachi i kifli i ukrasi i kolachi i se ostanato) se pravat i vo Makedonija.
  Bravo i mnogu fala 🙂

 7. Tebi vala niko ne može da izadje na crtu (baš kao i Noletu). Samostalno i vidljivo pred svima bez laži i prevare, bez copy paste (pa podmetnuto kao svoje). Drago mi je da tvoj uspeh postaje sve vidjiviji. Naš novi brend – savremena srpska domaćica -lepa, pametna, vešta.

 8. Slazem se sa prethodnim komentarima, Minja ovo zasluzuje! I stvarno uzor svim zenama 🙂 Lepa, pametna, vesta i samouverena! Samo napred Minja!

 9. Daj bre MInja pogresan naslov novinara,seta li on po tvojim komentarima,duso „tvoje“ torte se prave i u dijaspori pozz Germany

 10. I moja snaja na Novom Zelandu uredno prati i isprobava tvoje recepte! pozdrav

 11. Minja sta dodati posle svih predhodnih komentara sem da se tvoi recepti prate i pripremaju i u inostranstvu.Ja kao i sve moje prijateljice budno pratimo tvoj rad i koliko mozemo trudimo se da pripremimo ponesto sa tvog sarolikog repertoara kucnih carolija. Ponosna sam na moju uspesnu Kraljevcanku