Blogorođendansko darivanje & Dr Oetker

Podeli recept:

I Dr Oetker je poklon paketima ulepšao blogorođendansko darivanje i 10 dobitnika će uživati u njima. Verujem da mnogi od vas jedva čekaju na jedan ovakav  paket, pa zato pogledajte kako možete i da ga osvojite 🙂

Dr Oetker

Da uđete u izbor za poklon potrebno je da:

1.Like Dr Oetker stranicu na Facebook,

2. Share ovaj post na Facebooku, opcija public/javno, nije obavezno ali je poželjno, :)

3. Ovde na blogu ostavite komentar koji Dr Oetker proizvod je omiljen u vašoj kući.

Nagradna igra traje do 15.11.2017. godine, kada ću na ovom istom postu objaviti dobitnike, a poklon pakete jedino je moguće isporučiti na adrese u Srbiji.

Srećno dragi moji :)

dr._oetker_logo_3259Dobitnici:

1. Jelena M.- U našoj kući najomiljeniji Dr Oetker proizvodi su slatki i slani mix, u čijim ukusima uživamo na pravi način, kao i Dr Oetker ovsene kaše, koje nam svojim zdravim sastojcima ulepšavaju svako jutro
2. Snezana– Ubedljivo najvise volim Muffins cokoladni, spremi se o cas posla!

3.Suzana-Vanil secer je nezaobilazan u svim tortama i kolacima

4. Dijana-Karamel šećer

5. Ivana Mitov– Slani mix za testo,
konzumiramo cesto.
Pudinge od vanile,
za osmehe mile.
Kolac od cokolade,
da se nepca slade.
Na teskoj sam muci,
pri mojoj odluci.
Ne znam sta bih pre,
ma dajte mi sve!

6. Olivera Babić-Puding od kokosa je čisto savršenstvo!

7. Zvezdan– Ja i supruga imamo tri devojcice i one najvise vole puding kao i one ukrase za kolace,mafine ili popsice,sa njima svaki kolac izgleda savrseno i uvek ih imamo u kuci.

8. Nataša-Puding vanila i čokolada mljaaaac

9. Isidora Cikovic Novakovic-Moj omiljeni Dr. Oetker-ov proizvod je kakao, koji koristim za pravljenje mafina za prodaju kupcima ali i za moju porodicu i prijatelje. Nigdje tako ukusnog kakaa. Tople preporuke svima!!!
10. Ivana Kristina Djordjevic- Dr.Oetker pudinzi,svi bez izuzetka!

 Čestitam dobitnicima i ujedno obaveštenje da vaše podatke pošaljete na mejl minjina_kuhinjica@yahoo.co.uk najkasnije do 20.11. :)Pogledajte slične recepte:

Podeli recept:
Oznake: , , ,

Komentari 773 Odgovori

Vaše Informacije

 1. Najomiljeniji Slani mix, kad moj trinaestogodisnji sin zasuce rukave pa napravi pizzu… prste da polizes.

 2. Moj omiljeni Dr. Oetker proizvod je kakao, jer ga koristim za pravljenje mafina koje inace pravim za prodaju. Nigdje tako ukusnog kakaa kao ovaj. Preporuke svima!!!

 3. Moj omiljeni Dr. Oetker-ov proizvod je kakao, jer ga koristim za pravljenje mafina koje inace pravim za prodaju. Nigdje tako ukusnog kakaa kao ovaj. Preporuke svima!!!

 4. Moj omiljeni Dr. Oetker-ov proizvod je kakao, jer ga koristim za pravljenje mafina koje inace pravim za prodaju. Nigdje tako ukusnog kakaa kao ovaj. Preporuke svima!!!

 5. Moj omiljeni Dr. Oetker-ov proizvod je kakao, jer ga koristim za pravljenje mafina koje inace pravim za prodaju. Nigdje tako ukusnog kakaa kao ovaj. Preporuke svima!!!

 6. Dr Oetker puding od cokolade cini da bake postanu devojke mlade, a kakva se sva jela fina prave od Oeker praska za pecivo i zelatina…Sve sto mogu reci : nadam se da mi pakeric nece pobeci!:-*

 7. Puding od vanile,prasak za pecivo… A sada su nam postale omiljene bojice za ukrasavanje torti,pa moje devojcice i ja postajemo pravi umetnici

 8. Puding od vanile,prasak za pecivo… A sada su nam postale omiljene bojice za ukrasavanje torti,pa moje devojcice i ja postajemo pravi umetnici

 9. Puding od vanile,prasak za pecivo… A sada su nam postale omiljene bojice za ukrasavanje torti,pa moje devojcice i ja postajemo pravi umetnici

 10. Obozavam Dr.Oetker, ali najvise uzivam, onako svim culima, kada nedeljom popodne kuhinjom zamirise Puding Dr.Oetker, a taj miris okupi celu porodicu u sekundi 🙂

 11. Puding od vanile,prasak za pecivo… A sada su nam postale omiljene bojice za ukrasavanje torti,pa moje devojcice i ja postajemo pravi umetnici

 12. Obozavam Dr.Oetker proizvode, ali najvise uzivam nedeljom kada se kuhinjom siri miris Pudinga, pa se cela porodica okupi za sekund! 🙂

 13. Dr. Oetker puding čokolada i vanila su nam omiljeni. Ni jedan slaniš ili slatkiš ne pripremamo bez neke Dr. Oetker kesice, prašak za pecivo, u jabučaru obavezno Dr.O. vanilin šećer, a sa aromom burbon vanile oduševio. aroma ruma takodje. I na kraju dekorišemo naše slatke kolačiće šarenim mrvicama

 14. Svaki puding i rum šećer. Ps.obozavam da pravim slatkiše, i kažu da sam veoma bitna u tome

 15. Svi proizvodi su super,ali ako mora bas da se izdvoji onda je to puding od vanile i cokolade jer ga moja deca obozavaju.

 16. Svaki puding i rum šećer. Ps.obozavam da pravim slatkiše, i kažu da sam veoma bitna u tome

 17. Svi proizvodi su super,ali ako mora bas da se izdvoji onda je to puding od cokolade i vanile jer to moja deca obozavaju.

 18. U mojoj kuci uvek omiljeni proizvod pudiiing! Koji god ukus da odaberemo, znamo da se necemo pokajati. Takodje vanil secer, peci prasak i cimet koji redovno stavljamo u kolace.

 19. U mojoj kuci uvek omiljeni proizvod pudiiing! Koji god ukus da odaberemo, znamo da se necemo pokajati. Takodje vanil secer, peci prasak i cimet koji redovno stavljamo u kolace.

 20. U mojoj kuci uvek omiljeni proizvod pudiiing! Koji god ukus da odaberemo, znamo da se necemo pokajati. Takodje vanil secer, peci prasak i cimet koji redovno stavljamo u kolace.

 21. U mojoj kuci uvek omiljeni proizvod pudiiing! Koji god ukus da odaberemo, znamo da se necemo pokajati. Takodje vanil secer, peci prasak i cimet koji redovno stavljamo u kolace.

 22. Burbon vanila sva cula mi obavila. Pitaju me svi, kakvi su mi sni. Pita slatka da zamiriše, vanilom ce jako da odiše. Kakao, onda, ide preko, paz’te, paz’te, da se mafin nije prepeko.

 23. U mojoj kuci uvek omiljeni proizvod pudiiing! Koji god ukus da odaberemo, znamo da se necemo pokajati. Takodje vanil secer, peci prasak i cimet koji redovno stavljamo u kolace.

 24. Burbon vanila sva cula mi obavila. Pitaju me svi, kakvi su mi sni. Pita slatka da zamiriše, vanilom ce jako da odiše. Kakao, onda, ide preko, paz’te, paz’te, da se mafin nije prepek’o.

 25. Burbon vanila sva cula mi obavila. Pitaju me svi, kakvi su mi sni. Pita slatka da zamiriše, vanilom ce jako da odiše. Kakao, onda, ide preko, paz\’te, paz\’te, da se mafin nije prepek\’o.

 26. Burbon vanila sva cula mi obavila. Pitaju me svi, kakvi su mi sni. Pita slatka da zamiriše, vanilom ce jako da odiše. Kakao, onda, ide preko, paz\\\’te, paz\\\’te, da se mafin nije prepek\\\’o.

 27. Burbon vanila sva cula mi obavila. Pitaju me svi, kakvi su mi sni. Pita slatka da zamiriše, vanilom ce jako da odiše. Kakao, onda, ide preko, pazite, pazite, da se mafin nije prepeko.

 28. Burbon vanila sva cula mi obavila. Pitaju me svi, kakvi su mi sni. Pita slatka da zamiriše, vanilom ce jako da odiše. Kakao, onda, ide preko, pazite, pazite, da se mafin nije prepeko.

 29. Burbon vanila sva cula mi obavila. Pitaju me svi, kakvi su mi sni. Pita slatka da zamiriše, vanilom ce jako da odiše. Kakao, onda, ide preko, pazite, pazite, da se mafin nije prepeko.

 30. Burbon vanila sva cula mi obavila. Pitaju me svi, kakvi su mi sni. Pita slatka da zamiriše, vanilom ce jako da odiše. Kakao, onda, ide preko, pazite, pazite, da se mafin nije prepeko.

 31. Omiljeni: dekoracije za kolače , preliv za torte, aroma vanila, vanilice; nezaobilazni ciobar tople čokolade i milk shake, a obavezni: pudinzi sve vrste.

 32. Previše toga koristim, ali najviše puding od čokolade , prašak za pecivo, cimet i vanilin šećer

 33. Puding koji se ne kuva,ukrasi za torte,krem fix i zelatin,obavezno prasak za pecivo 🙂 Uglavnom sve za kolace koristim od Dr.Oetker-a

 34. Na Vaše pitanje „koji „Dr. Oetker“ proizvod je omiljen u vašoj kući ?“… Moj odgovor je – ima ih više 🙂
  nabrojat ću ono što uvek imam u zalihama, jer ih VOLIM i KORISTIM – PRIPREMAM , a to su:Čokoladni mus, Chocolateria, Puding sa ukusom od: vanile, crne čokolade, čoko-ruma, slatke pavlake, čokolade …

 35. Srecan blogrodjendan Minja. Da ih jos puno bude i da svi uzivamo u tvojim receptima i dalje.
  Tesko bi mogla da izaberem sta mi je omiljeno ali evo nesto sto je sastavni deo mojih carolija u kuhinji. puding, kakao, vanil secer, prasak za pecivo, cimet secer i obozavani rum secer.

 36. Kristina Knezevic Odgovori

  Omiljeni Dr.Oetker proizvod, ima ih više ali naj, naj su: burbon vanila i rum vanil šećer, tečni ekstrat za kolače rum i vanila.

 37. Naš omiljeni Dr.Oetker proizvod između svih nama dragih proizvoda je instant puding u svim ukusima

 38. Cokolino kao mali a ponekad i sada. Volim i koristim vecinu proizvoda a najvise obozavam Lino Ladu

 39. Kod nas u kuci uvek ima pudnig nije vazno koji ukus i naravno prasak za pecivo za prvaljenje kolaca

 40. Pudinzi su neprevazidjeni svaki fil uspe i vanilin secer burbon dzemovima daje fantastican ukus

 41. Sve volim od dr.oetkera ali nedavno sam otkrila smešu za Vanilice. Kao mamine ili možda čak…ne. Nek ostane na tome.

 42. mmm…šta izdvojiti, pitanje je sad! Ja dajem glas novoj paleti proizvoda za pripremu poslastica! Lava kolac

 43. Koristimo u kući većinu Dr. Oetker proizvoda. Ali najčešće možda puding od vanile i čokolade. 🙂

 44. Meni su svi omiljeni ali naj vise se u nasoj kuhinji koristi puding od vanile,prasak za pecivo i vanilin secer.Mada su im i ukrasi za tortice,deci omiljeni proizvodi,naj bolji

 45. Mirjana B Ivanovic Odgovori

  Dr.Oetker , puding sa ukusom vanile , puding sa cimetom , i sa ukusom čoko-minta ☺

 46. Slavica Milovanovic Odgovori

  Puding cokolada, puding vanila, prasak za pecivo, vanilin secer.. Ma postoji ogroman broj kvalitetnih proizvoda..obozavamo ih svi u kuci

 47. Marija Marin Nikasinovic Odgovori

  Dr. Oetker pudinzi,puding od crne cokolade,preko njega puding-nugat I na kraju puding od cokolade 🙂 moja poslastica. A neizostavni u pravljenju kolaca vanilin secer I prasak za pecivo,kao I kakao. 🙂

 48. Mirjana B Ivanovic Odgovori

  Dr.Oetker , puding sa ukusom vanile , puding sa cimetom , i sa ukusom čoko-minta …

 49. Tatjana Stojanovic Odgovori

  Ne znam koji bih izdvojila ,svi proizvodi su mi omiljeni….mozda puding…..da….definitivno pudinzi zauzimaju prvo mesto

 50. Ne bih da izdvajam nijedan njihov proizvod. Svi su izvanredni… Bez njih nijedan slatkis ne moze da uspe…

 51. Pudinzi, vanilin secer, prasak za pecivo, kremfix, topla cokolada, dekoracije za torte, boje za kolace.

 52. Ukrasi za tortu su fenomenalni, a njihov kakao i vanil šećer baš često koristimo. Odlični su im svi proizvodi. Pozdrav!

 53. Sladjana Dejanovic Odgovori

  Kako odluciti koji proizvod najvise volim kada su svi bozanstveni, mogu eventialno izdvojiti aromaticni vanil secer, on je broj 1

 54. U mojoj kući se sprema najviše Dr Oetker puding bez kuvanja vanila i čokolada. Mešavina za krempite takodje. Tu su i projice, palačinke, miks za čupavce, pa slani miks, a o začinima da ne pričam, vanila, burbon i rum vanila, cimet, p.p. pa kakao… Ma odlični su u svakom smislu i kod mene su obavezne rezerve , za svaki slučaj.

 55. DR.OETKER RUM ŠEĆER – mislim da mi je on No 1 – jednostavno RUM obožavam, da pravim kolače

  isto tako….a ovaj šećer je nešto NAJBOLJE…NAJKVALITETNIJE i NAJUKUSNIJE što sam i ja i moji

  najmiliji probali! 🙂

 56. RUM ŠEĆER – on mi je No 1 – RUM jednostavno OBOŽAVAM…da pravim kolače još više…a ovaj šećer je nešto NAJLEPŠE…NAJBOLJE i NAJKVALITETNIJE…što su moji ukućani i ja PROBALI! 🙂

 57. Brankica Miljković Odgovori

  Koristim i volim Dr Oetker za dekoraciju, neprevazidjeni vanila puding, prašak za pecivo, vanilin šećer…

 58. Obozavamo cokoladni puding. On je uvek prisutan u mom domu. Naravno, dustvo mu pravi bar jos najmanje 5 drugih artikala….

 59. Za zauzetu mamu najbitnije je vreme a Dr Oetker puding od cokolade se brzo pripremi i pojede a onda je vreme za igru

 60. KATARINA MIJATOVIC Odgovori

  PUDING DR. OETKER ORIGINAL VANILA – MOJOJ MALOJ CURICI I MENI – OMILJENA POSLASTICA, TOLIKO DRAGA EM MILA 🙂 🙂 MADA…SVE DRUGO JE TAKODJE…NJAMI! 🙂

 61. Sladjana Jovanovic Odgovori

  Omiljeni su mi prsak za pecivo, vanilin secer, rum za pripremu kolaca, kao i dekor da kolaci izgledaju jos lepse. Pored toga volim i Dr Oetker ovsene kase, posebno novu slanu, kao i ciobar belu toplu cokoladu.

 62. Pudinzi su svi fenomenalni, obozavaju deca, a pored toga koristimo sve praskaste proizvode odlicni i najbolji❤❤❤

 63. Puding vanila cokolada fenomenalni, obozavaju deca, a pored toga koristimo sve praskaste proizvode odlicni i najbolji❤❤❤

 64. Puding vanila cokolada fenomenalni, obozavaju deca, a pored toga koristimo sve praskaste proizvode

 65. Puding vanila cokolada fenomenalni, obozavaju deca, a pored toga koristimo sve praskaste proizvode..

 66. Puding cokolada fenomenalan, obozavaju deca, a pored toga koristimo sve praskaste proizvode..

 67. Branislava Saravolac Odgovori

  U nasoj kuci skoro sve je omiljeno, jer se skoro svaki dan nesto pravi slano ili slatko, ali recimo smesa za mramorni kolac sa komadicima cokolade, jer to deca sama mogu da naprave 🙂

 68. Biljana Milašinović Odgovori

  Puding od vanile, burbon vanilin šećer, prašak za pecivo, princis krofne, straćatela oblak, ukrasi za torte, šlag, skoro sve njihovo obožavamo svi u kući

 69. Puding od čokolade, kakao i naravno ceo asortiman proizvoda za dekoracija torti i kolača, obozavam sa njima da radim…

 70. Biljana Milašinović Odgovori

  Puding od vanile, burbon vanilin šećer, prašak za pecivo, princis krofne, straćatela oblak, ukrasi za torte, šlag, skoro sve njihovo obožavamo svi u kući

 71. Ivana Peric Komsic Odgovori

  Bez lazne skromnosti za svaki slatkis koji pravim puding dr.oetker je pravi izbor kao i vanilin secer i pradak za pecivo a o sitnim sarenim dekoracijama da ni ne pricam 🙂

 72. Biljana Milašinović Odgovori

  Puding od vanile, burbon vanilin šećer, prašak za pecivo, princis krofne, straćatela oblak, ukrasi za torte, šlag, skoro sve njihovo obožavamo svi u kući

 73. Biljana Milašinović Odgovori

  Puding od vanile, burbon vanilin šećer, prašak za pecivo, princis krofne, straćatela oblak, ukrasi za torte, šlag, skoro sve njihovo obožavamo svi u kući

 74. Puding od čokolade, kakao i naravno ceo asortiman proizvoda za dekoraciju torti i kolača sa kojima obozavam da radim…

 75. Biljana Milašinović Odgovori

  Puding od vanile, burbon vanilin šećer, princis krofne, straćatela nebo, šlag, slatki i slani mix…. Svi u kući obožavamo vaše proizvode

 76. Mi smo ljubitelji cokolade u svim oblicima, te redovno koristimo cokoladne pudinge, coko nugat nam je omiljeni! Kakao cesto konzumiramo, a prasak za pecivo i vanil secer uvek u zalihama imamo 🙂 cimet neizostavan za omiljenu lenju pitu 🙂

 77. Najcesce je to slatki i slani mix za sve kombinacije, dodaci poput praska za pecivo, vanil secera, cimeta svakodnevno trosimo.

 78. Sve proizvode vrlo rado koristim,prvenstveno prasak za pecivo koji je najbolji na trzistu.Puding od vanile nam je omiljeni sa sutlijom i cimetom za ove jesenje dane.

 79. Sve proizvode vrlo rado koristim,prvenstveno prasak za pecivo koji je najbolji na trzistu.Puding od vanile nam je omiljeni sa sutlijom i cimetom za ove jesenje dane.

 80. NAJBOLJI PUDING! TAKODJE KORISTIM VANILIN SECER I PRASAK ZA PECIVO DOKAZANO NAJKVALITETNIJI . TAKODJE BI VOLELA DA ISPROBAM NOVE PROZVODE SLATKI I SLANI MIKS

 81. Teska je odluka,moji ukucani vole sve,slatkise i slanise. U ovim hladnijim danima najvise prija topao puding.

 82. Teska je odluka,moji ukucani vole sve,slatkise i slanise. U ovim hladnijim danima najvise prija topao puding.

 83. Uh imam ih vise:) Ekstrakt vanile,pudinzi,njihove boje za kolace i smesa za Lava kolač! To su mi omiljeni a ono sto uvek moram da imam je ekstrakt vanile,ne pravim nista bez njega:)

 84. slađana stojković Odgovori

  Smesa od vanile za tortu,za vanilice,proju i palačinke.Vanilin šećer,neprikosnoven,najjj miris i ukus,a prašak za pecivo idealan za kore.Puding od vanile,sjajan,podseća na detinjstvo i bakinu kuhinju,mada i ostali ukusi ne zaostaju.Ovsene kase,sa brusnicom ,ananasom,no coment,suviše dobro i prijatnog ukusa!!!Svi proizvodi su odlični ,preporučujem ih svakoj domaćici,sa njima nema loših obroka,kolača,torti…..najbolji ste!!!!

 85. Uh imam ih vise:) Ekstrakt vanile,pudinzi,njihove boje za kolace i smesa za Lava kolac. To mi je omiljeno od Dr. Oetker-a a ono sto uvek moram da imam u kuci je ekstrakt vanile,ne pravim nista bez toga!:)

 86. slađana stojković Odgovori

  Smesa od vanile za tortu,za vanilice,proju i palačinke.Vanilin šećer,neprikosnoven,najjj miris i ukus,a prašak za pecivo idealan za kore.Puding od vanile,sjajan,podseća na detinjstvo i bakinu kuhinju,mada i ostali ukusi ne zaostaju.Ovsene kase,sa brusnicom ,ananasom,no coment,suviše dobro i prijatnog ukusa!!!Svi proizvodi su odlični ,preporučujem ih svakoj domaćici,sa njima nema loših obroka,kolača,torti…..najbolji ste!

 87. Uh imam ih vise:) Ekstrakt vanile,pudinzi,njihove boje za kolace i smesa za Lava kolac. To mi je omiljeno od Dr. Oetker-a a ono sto uvek moram da imam u kuci je ekstrakt vanile,u sve mesam!:)

 88. Nama svaki proizvod koji probamo od Dr. Oetker postaje omiljeni…. Ako moram da izdvojim, ajde neka to bude puding od cokolade i puding od vanile, ali kakao je nezamenjiv, kao i aroma vanile!

 89. U nasoj kuci su svi Oetkerovi proizvodi rado korisceni.Ja najvise volim i koristim Oetkerov cokoladni kolac.Brzo,lako i lepo.Savrsenstvo ukusa!

 90. Izbor je veliki a odluka teska,ali jedno znam moja baka je kuvala mojoj mamim,moja mama nama,a mi nasoj deci puding od vanile.

 91. Obozavamo sve proizvode al trenutno se najvise konzumiraju Mils shake-ovi. Cerkica najvise voli od cokolade i vanile a ja coko mintu. 🙂

 92. teško je odabrati omiljenog proizvoda jer sve su mi omiljeni, ali ako baš moram to je puding od čokolade :-*

 93. Naj, naj, najomiljeniji mi je Dr.Oetker puding VANILA – ČOKOLADA – njega sam obožavala da klopam dok sam bila MLADA…a vala…i SADA! 😉 🙂

 94. Svi proizvodi su odlicni,ali moji ukucani obozavaju nove pudinge koji se netrebaju kuvati

 95. Vanil secer,vanil secer burbon,rum secer,cimet secer,pudinzi svi,smesa za vanilice,extrati ruma,vanile,jagode,ma sa svim proizvodima sam zadovoljna! Jer me ni jednom nisu izneverili! Hvala Dr.Oetker

 96. Vanil secer,vanil secer burbon,rum secer,cimet secer,pudinzi svi,smesa za vanilice,extrati ruma,vanile,jagode,ma sa svim proizvodima sam zadovoljna! Jer me ni jednom nisu izneverili! Hvala Dr.Oetker

 97. Vanil secer,vanil secer burbon,rum secer,cimet secer,pudinzi svi,smesa za vanilice,extrati ruma,vanile,jagode,ma sa svim proizvodima sam zadovoljna! Jer me ni jednom nisu izneverili! Hvala Dr.Oetker

 98. Vanil secer,vanil secer burbon,rum secer,cimet secer,pudinzi svi,smesa za vanilice,extrati ruma,vanile,jagode,ma sa svim proizvodima sam zadovoljna! Jer me ni jednom nisu izneverili! Hvala Dr.Oetker

 99. Mirjana Jovanović Odgovori

  Obožavam Dr. Oetker puding od crne čokolade, Dr. Oetker toplu čokoladu, kao i sve vrste Dr. Oetker-ovih čokoladnih kaša.

 100. Mirjana Jovanović Odgovori

  Obožavam Dr. Oetker puding od crne čokolade, Dr. Oetker toplu čokoladu, kao i sve vrste Dr. Oetker-ovih čokoladnih kaša.

 101. Moj izbor je ipak tradicionalni i fenomemalni puding a ne mogu da izostavim predivne ukrase za torte

 102. Mmmm…..obozavam sve vase proizvode i rado ih konzumiram,
  ali najvise koristim pudinge za torte i kolace kao i vanil secer, nezamenljiv je

 103. Mmmm…..obozavam sve vase proizvode i rado ih konzumiram,
  ali najvise koristim pudinge za torte i kolace kao i vanil secer, nezamenljiv je

 104. Mmmm…..obozavam sve vase proizvode i rado ih konzumiram,
  ali najvise koristim pudinge za torte i kolace kao i vanil secer, nezamenljiv je

 105. Mmmm…..obozavam sve vase proizvode i rado ih konzumiram,
  ali najvise koristim pudinge za torte i kolace kao i vanil secer, nezamenljiv je

 106. Omiljeni su mi pudinzi,i ovsene kase,a kad pravim kolace i peciva,obavezni su dr.oetker vanilin secer i prasak za pecivo 🙂

 107. Neizbezni i najbolji puding Vanila i kremfix, a odlicna i topla cokolada kao i svi vasi proizvodi.
  Lava kolac je fantastican.
  Cizkejk se ne moze zamisliti bez vasih listica zelatina..

 108. Omiljeni proizvod dr Oetker su pudinizi i ovsene kase i prasak za pecivo definitivno najbolji od njega kore rastu i budu mekane!!!

 109. puding od cokolade,vanilin secer,prasak za pecivo,gotov fil za torte od cokolade,uf mnogo ih ima …

 110. Kaše su fantastične, a prašak za pecivo, rum i vanilin šećer su najbolji za kolače. A pudinzi – nema im ravnih!

 111. Koristimo dosta proizvoda, ali cimet najvise volimo jer je pita sa jabukama nezamisliva bez njega.:)

 112. Dr. Oetker proizvodi su omiljeni u nasoj kuci. Na prvom mestu su nam pudinzi, ali ni ostali proizvodi nisu punk manje zastupljeni.

 113. Najviše volimo Slatki i slani mix i svakodnevno uživamo u njihovim slatkim i slanim stvarčicama, a pored toga i Dr Oetker musli nam garantuje zdrav i ukusan obrok za energiju tokom celog dana 🙂

 114. Ja i supruga imamo tri devojcice i one najvise vole puding kao i one ukrase za kolace,mafine ili popsice,sa njima svaki kolac izgleda savrseno i uvek ih imamo u kuci.

 115. Kao mlada kuvarica ucila sam dosta toga od mame. Ona je apsolutno uvek koristila Dr.Oetker pudinge (vanila i cokolada najcesce) tkd bih rekla da je to i moj omiljen proizvod, zajedno sa kakaom! Veliki pozdrav:)

 116. Volimo i koristimo puno toga…..Prašak za pecivo,vanilin šećer,cimet,…..Pudinzi su sjajni!!!

 117. Volimo i koristimo puno toga…..Prašak za pecivo,vanilin šećer,cimet,…..Pudinzi i smeše za poslastice su sjajni!!!

 118. Prašak za pecivo i varijante vanilinog šećera su obavezni mojoj kuhinji. Od slatkiša izdvajam puding od vanile koji obažavam!

 119. Dragana Stanojevic Odgovori

  Od proizvoda Dr. Oetker najcesce koristim prasak za pecivo,vanilin secer,puding koji vam je sjajan

 120. Ljiljana Jovanovic Odgovori

  Svi pudinzi,prasak za pecivo, vanil secer a od skoro i cokoladni kolac su postali neizostavni u mojoj kuhinji

 121. Jasmina Jovanovic Odgovori

  Niko drugi sem Dr.Oetkera i ne pravi Džemfiks 😀 a Džemfiks je stvarno najdragoceniji pomagač domaćicama !!! Obožavam Džemfiks !!!

 122. Za dobar pocetak dana i odlicno raspolozenje svi ukucani koristimo ovsene kase. Prasak za pecivo, vanilin secer, suvi kvasac,cokoladne mrvice, cimet…. uvek u jednoj korpici cekaju da ih upotrebim za neko Minjino fantasticno jelo.

 123. Mi u kuci najcesce (svakodnevno) koristimo Dr. Oetker ovsene kase, a medju omiljenim proizvodima su i Mafini, kakao, krem pudinzi, rum secer…

 124. Pudinge deca obozavaju i svaki dan i pravimo. A bez vanilin secera i praska za pecivo ne mozemo da zamislimo kolace i pite.

 125. U nasoj kuci se najvise koristi coko kolac, cokoladni puding, naravno tu su i prasak za pecivo i vanilin secer

 126. U nasoj kuci se od Dr. Otker proizvoda najvise koristi coko kolac, puding od cokolade (klinci prosto obozavaju

 127. Tanja Milosavljevic-Tasic Odgovori

  Pudinzi su vrhunski, ali su mi omiljeni rum secer i karamel secer, mojim kolacima daju poseban ukus.

 128. Dr Oetker je nas omiljeni brend…koristimo skoro sve njihove proizvode…puding od vanile i cokolade je omiljeni….ali u nasoj kuci uvek ima i vanilin sever, prasak za pecivo,cimet, zelatin…ovsene kase koje su divne…i kesice za toplu cokoladu….puno pozdrava za Minju i Dr Oetker i hvala na divnim receptima… Uz Minju i Dr Oetker sve ispadne savrseno

 129. Jelena Djorgovska Odgovori

  Puding, kakao, vanilin secer i prasak za pecivo su obavezni dr.Oetker proizvodi u mojoj kuhinji.

 130. Omiljeni Dr Oetker proizvod je definitivno prasak za pecivo jer ga najcesce koristim i savrsen je 🙂

 131. Ovsene kaše i Vitalis musli svako jutro koristim
  . Orginalni Puding obavezno, od vanilje, cokolade, ali sve cesce KREM PUDING (brzi je za spremanje).
  Vanila, prasak za pecivo, suvi kvasac.

 132. Aleksandar Popovic Odgovori

  Svaki puding je savrsen, posebno od jagode. Njega najvise koristimo kada se prave neke slatke poslastice, ali se i sa zadovoljstvom omaze puding koji ostane u serpi. 🙂
  Dekor mix zvezdice uzmem kada supruzi zelim da skinem zvezde sa neba, a dekor mix srca sam joj jednom poklonio kada sam pravio paketic sa raznim stvarima u obliku srca.

 133. Najbolji Vanilin secer je Dr. Oetker Srbija. Cimet, prasak za pecivo a orginal PUDING je najbolja poslastica.