Skoči na sadržaj

Palačinke od ovsene kaše (video)

Podeli recept:

Sigurna sam da vam je već poznato da se Dr.Oetker ovsene kaše pripremaju lako, za samo tri minuta i daju vam energiju za nove izazove. Moj današnji doručak je bio uz egzotičnu ovsenu kašu od kokosa, ali ovog puta u vidu ovih malih palačinki. Danas sam ugodila sebi i moraću to češće da radim 🙂

Palačinke od ovsene kašePalačinke od ovsene kaše- priprema:

Potrebno:

Bananu izlomite i ubacite u čašu od štapnog miksera. Dodajte jaje i karamel šećer Dr.Oetker. Štapnim mikserom izblendajte smesu, a onda dodajte ovsenu kašu sa kokosom Dr.Oetker i prašak za pecivo Dr.Oetker. Kratko izblendajte a onda ispržite 5 palačinki na par kapi ulja i u tiganju koji ne lepi.

Pržite na umerenoj temperaturi obe strane, ali drugu kraće nego prvu. Zbog šećera, palačinke su tamnije i dobiju takvu boju kao da su izgorele iako nisu.

Napomena: Birajte  ovsenu kašu po vašem ukusu i uz ove palačinke možete dodati sezonsko voće i preliv po vašoj želji, a ako dodate i kuglu sladoleda, biće to onda pravi hedonizam kojem samo retki mogu da odole.

P.S. U mojoj okolini takvih nema 😉

Svake nedelje novi video recepti  Youtube kanalu ! Kliknite na prijavi me/subscribe da biste bili obavešteni, potpuno besplatno :)

Recept je nastao u saradnji sa Dr. Oetker
Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *