Skoči na sadržaj

Promocija knjige „Turska kuhinja sa vekovnim receptima“

Podeli recept:
Prva dama Republike Turske gospođa Emine Erdogan

Kada dobijete poziv na prijem koji će upriličiti prva dama Republike Turske, gospođa Emine Erdogan i prva dama Republike Srbije, gospođa Tamara Vučić gde će biti predstavljeno srpsko izdanje knjige recepata objavljene pod pokroviteljstvom gospođe Emine Erdogan “Turska kuhinja sa vekovnim receptima, zdravo – tradicionalno – bez ostataka” prvo se zapitate da li sanjate, a onda podelite lepe vesti sa najmilijima. ?

Prva dama Republike Srbije gospođa Tamara Vučić

U Turskom kulturnom centru Yunus Emre u Beogradu, pored prvih dama, bila je i divna Dr. Canan Parmaksızoğlu Aksoy, supruga NJ. E. Ambasadora Turske u Srbiji Hami Aksoy, koju sam već imala prilike da upoznam kada sam početkom juna pozvana da prisustvujem tradicionalnom doručku u rezidenciji. 

View this post on Instagram

 

A post shared by Minjina Kuhinjica (@minjinakuhinjica)

Turska je zemlja koju sam dugo čekala da upoznam ali kada sam prvi put stupila na tursko tlo i osetila dušu i gostoprimstvo naroda, znala sam da ću joj se vraćati, pa sam tako prošle godine tri puta posetila ovu divnu zemlju.

Krenula sam od Adane gde sam probala najbolji lokum sa pistaćima i kaymakom, pa stigla do Antakiye i Gaziantepa i tih divnih dana upoznavala kuhinju kao ogledalo koje odražava nacionalni identitet i kulturu turskog naroda, ali o tome ću vam pisati nekom drugom prilikom.❤️

Na prijemu je bila i chef Sinem Özler, koja je pripremila nekoliko slatkih i slanih jela, ali sam bila previše uzbuđena da probam više od jednog slatkiša.

Inače srpsko izdanje knjige biće u prodaji od oktobra ali ću vas ja već obavestiti kad se to desi.?P.S. Mislim da bi bilo pametno da što pre upišem online kurs turskog jezika, šta mislite  ??❤️

Srpsko izdanje knjige recepata objavljene pod pokroviteljstvom gospođe Emine Erdogan Turska kuhinja sa vekovnim receptima zdravo tradicionalno bez ostataka

1 mišljenje na „Promocija knjige „Turska kuhinja sa vekovnim receptima““

  1. Tijana Petrović

    Draga Minja,

    Čestitam! Ovo je ogledalo Vašeg dosadašnjeg rada. Gradili ste svoj put pošteno, vredno i samouvereno, što činite i dalje.

    Srdačno,
    Tijana Petrović

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *