Skoči na sadržaj

Sendviči za 10 (video)

Podeli recept:

Nekad je dovoljno da promenite neki sastojak ili kao u ovom slučaju, način na koji pravite neko jelo i da se oduševite i zapitate zašto niste ovako spremali pre.

Preukusan doručak ili večera gotova za svega desetak minuta. Ovo je nešto što moja deca vole, posebno ovo najmlađe, majkina gimnazijalka a i njeno društvo, pa kad dođu uveče iz škole onda im brzinski spremim, a oni me hvale, kao da sam provela sate u kuhinji. Još kad ih sačeka ohlađena Coca-Cola Cherry, niko bolji od mene.Potrebno:

  • tost hleb
  • kečap ili paradajz pire
  • pečenica ili šunka
  • mocarela ili sir po želji
  • Coca-Cola Cherry

Za jedan sendvič potrebne su vam dve kriške tost hleba. Obe premažite kečapom. Na jednu krišku složite pečenicu nabirajući. Preko stavite izrendanu mocarelu, a onda i drugu krišku hleba, ali tako da je strana sa kečapom bude okrenuta prema gore (e, tu je caka) a onda isto bogato pospite mocarelom. Pritisnite da se kriška zalepi za donji deo, kao i sir. Pecite na 200 °C 5-8 minuta, toliko da se sir otopi.

Ako napravite i fotografišete, obavezno me tagujte na Instagramu @minjinakuhinjica ili hashtag #minjinakuhinjica da mogu da vidim vašu kreaciju. ❤️

U saradnji sa:
Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *